Влада написал(а):Добрый день! У Вас выложено очень много нужных и хороших учебников на turbobit.net, но, пройдя все шаги по скачиванию, я получаю сообщение, что большинство книг невозможно скачать, так как "Превышено максимальное количество скачек для данной ссылки." Возможен ли вариант, чтоб Вы выслали интересующие учебники за 7 класс на e-mail? Буду очень благодарна!
Шановна Владо!
Адміністрації форуму дуже приємно, що форум приносить користь відвідувачам. Користувачі, які діляться літературою, викладаючи її на обмінники, докладають багато зусиль, часу та своєї майстерності, щоб Ви отримали не просто скани, а гарний електронний варіант потрібної Вам книги. За це вони мають Ваші подяки та якісь кошти за використання обмінників. Все що потрібно користувачам, які хочуть мати той чи інший матеріал, викладений на форумі, це навчитись скачувати з обмінника. Для цього і створена тема "лікбезу".
Хочу Вам сказати, що книга в 150-200 сторінок при перенесенні з паперового варіанту в електронний вимагає десь до 4 годин витрат часу. А Ви не хочете почекати 10 хвилин між файлами, щоб скачати готове.
Обмінник не дає одразу скачувати декілька файлів. Потрібно почекати деякий час. Який? там написано, будьте уважні, прочитайте всю інформацію, а не тільки початок великими літерами.
Можу порадити купити Преміум-доступ, це десь 10 грн на три доби. Тоді скачаєте все що потрібно на максимальній швидкості і без хвилинних перерв.
Можете написати в приват тому, хто виставляв книги і домовитись за якусь плату отримати підручники на емейл. Якщо автор публікації так зробити захоче. Але тоді перевірте, який максимальний розмір може прийняти Ваша скринька.
Але повірте мені - якщо файл є на обміннику звантажити його немає ніяких труднощів. Бажання, уважність - і він у Вас!