/script/script

Бажання батьків - розумна дитина

Объявление

Хто шукає - той знаходить!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Конспекти, методична література і т.д. » 00000000 Конспекти та посібники для початкової школи 0000000

00000000 Конспекти та посібники для початкової школи 0000000

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Конспекти для початкової школи
Календарно-тематичне планування по окремих предметах можна переглянути https://vk.com/topic-79376163_34681570

[ex]В тестовому режимі спробуємо завантажувати на обмінник file-space.org, так як з інших видаляють протягом декількох годин. Хто хоче викачати матеріал безкоштовно, будьте уважні і навчіться робити це правильно. Як саме правильно скачувати з file-space.org можна роздивитись в скринах (картинках) ось тут перейти в тему "Як скачати з обмінника"[/ex]

Хочу нагадати, що ми робимо все можливе на даний час, щоб допомогти вчителям насамперед. Останнім часом зробити це стає важче і важче. І шляхи не зовсім прості. Претензії не приймаються ніякі. Ви маєте чудовий вибір: або викачати посібники тут, або купити їх на сайтах продаж за кошти. Дякуємо за взаєморозуміння. Давайте вчитись разом!

на правах реклами

http://s3.uploads.ru/BrFEX.png

1 посібник - від 15 грн))))))))))))))))

0

2

http://sa.uploads.ru/t/EX5x0.jpg

1 клас

Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою. 1 клас 2016

Математика. 1 клас. I семестр (за підручником Ф. М. Рівкінд, Л. В. Оляницької) Володарська М. О., Пілаєва О. М. 2013
Уроки музичного мистецтва. 1 клас (за Лобовою) Йосепчук С.М. 2013
Основи здоров’я. 1 клас: Посібник для вчителя за підручником авторів І. Д. Беха Воронцова Т. В. 2012
Навчання грамоти. Читання. 1 клас. 1 сем. Конспекти уроків за підручником  М. С. Вашуленка М.О.Володарська 2013
Навчання грамоти. Читання. 1 клас. 2 сем. Конспекти уроків за підручником  М. С. Вашуленка М.О.Володарська 2013
Навчання грамоти. Читання. 1 клас. 2 семестр. Конспекти уроків ( за підручником М. Д. Захарійчук, В. О. Науменко) М.О.Володарська 2013
Математика. 1 клас: Розробки уроків за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка Бутрім В. Л. 2012
Природознавство. Усі уроки 1 клас Володарська М. О., Ривкіна О. О. 2012
Русский язык. 1 класс. II семестр. Устный практический курс по учебнику В. И. Стативки, Е. И. Самоновой. Конспекты Букреева Н.А., Дашко О.П. 2013
Русский язык. Разработки уроков: 1 класс учебник И. Н. Лапшиной, Н. Н. Зорьки Бабенко Е. А. 2014
Математика. 1 клас. Конспекти М. О. Володарська (універсальні,  до програми 2012 року)
Математика. 1 клас. Конспекти М. О. Володарська (універсальні,  до програми 2012 року)
Навчання грамоти. Письмо. 1 клас. (I семестр), Конспекти уроків ( за підручником М. Д. Захарійчук, В. О. Науменко) М. О. Володарська 2013
Навчання грамоти. Письмо. 1 клас. (I семестр), Конспекти уроків ( за підручником М. Д. Захарійчук, В. О. Науменко) М. О. Володарська 2013
Навчання грамоти. Письмо. 1 клас. (2 семестр), Конспекти уроків ( за підручником М. Д. Захарійчук, В. О. Науменко) М. О. Володарська 2013
Природознавство. 1 клас (за підручником Т. Г. Гільберг, Т. В. Сак) Володарська М. О. 2013

Англійська мова. Книга для вчителя. 1 клас. Оксана Карпюк 2012
Усі уроки англійської мови. Перший рік навчання. О. В. Качанова, Л. М. Кальницька 2009
Англійська мова. 1 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника А. М. Несвіт) О. М. Павліченко. 2013

Основи здоров'я Воронцова. Посібник для вчителя
Усі уроки трудового навчання. 1 клас. Ліннікова 2012
Усі уроки фізичної культури Лущик
Математика Яріш до Рівкінд
Музика Йосепчук до Лобової
Музичне мистецтво Золотарьова до Аристової

Уроки читання. 1 клас  І. В. Цепова, О. Я. Харченко Плани-конспекти уроків розроблені до «Букваря» М. С. Вашуленка, О. В. Вашуленко
Математика. 1 клас. I семестр (за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка) Володарська
Математика. 1 клас. II семестр (за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка) Володарська
Усі уроки природознавства Володарська 2012
Усі уроки образотворчого мистецтва

Усі уроки фізичної культури Лущик І.В. 2012

0

3

http://sa.uploads.ru/t/oYTcl.jpg

[ex]В тестовому режимі спробуємо завантажувати на обмінник file-space.org, так як з інших видаляють протягом декількох годин. Хто хоче викачати матеріал безкоштовно, будьте уважні і навчіться робити це правильно. Як саме правильно скачувати з file-space.org можна роздивитись в скринах (картинках) ось тут перейти в тему "Як скачати з обмінника"[/ex]

2 клас

Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою. 2 клас 2016

Образотворче мистецтво. 2 клас (за підручником О. В. Калініченко)
Сходинки до інформатики - конспекти уроків 2 клас (до підр.Коршунової О.В.)
Українська мова. 2 клас. II семестр (за підручником М. Д. Захарійчук)
Українська мова. 2 клас. І семестр (конспекти за підручником  M. С. Вашуленка, Г. С. Дубовик)
Русский язык. 2 класс. ІI семестр.  (конспекты по учебнику И. Н. Лапшиной, Н. Н. Зорьки) с file-space.org
Основи здоров’я. 2 клас. Мій конспект (за підручником О.В. Гнатюк)
Трудове навчання. 2 клас (за підручником І. М. Веремійчика, В. П. Тименка). Ліннікова Л. В. 2013
Усі уроки інформатики. 2 клас. 2013 Трач Л.В.
Літературне читання. 2 клас. І семестр (за підручником О. Я. Савченко) Ковальчук Н. О., Настенко А. І. 2013
Математика. 2 клас. II семестр (за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка). Володарська М. О. 2013
Математика. 2 клас. І семестр (за підручником Ф. М. Рівкінд, Л. В. Оляницької) Володарська М. О. 2013
Музичне мистецтво. 2 клас (за підручником О. В. Лобової) Золотарьова, 2013.
Образотворче мистецтво. 2 клас (за підручником О. В. Калініченко, В. В. Сергієнко). Чєн Н. В. 2013

Англійська мова. 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника А. М. Несвіт)  Мясоєдова С. В.  2013
Англійська мова. 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника А. М. Несвіт)  Гандзя  2013
Англійська мова. 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О. Д. Карп’юк) О. М. Павліченко, 2013.
Усі уроки англійської мови. Другий рік навчання. метод. посіб. Качанова О.В., 2011

Сходинки до інформатики. Конспеути уроків 2 клас Кульматицька до Коршунової, 2013
Інформатика Трач до Ломаковської
Літературне читання Ковальчук до Науменко 1 сем
Літературне читання Ковальчук до Науменко 2 сем
Математика. 2 клас. І семестр (за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка) М. О. Володарська 2014
Природознавство Володарська за Грущинською
Трудове навчання Ліннікова за Сидоренко
Українська мова. 2 клас. ІІ семестр (конспекти за підручником  M. С. Вашуленка, Г. С. Дубовик)
Українська мова. 2 клас. I семестр (за підручником М. Д. Захарійчук)
Фізиична культура Васьков
Хрестоматія з літературного читання, 2 клас, програма 2016 року (твори, які ввійшли до програми)

0

4

http://sa.uploads.ru/t/QB5FV.jpg

3 клас

Календарне планування для творчого вчителя для ЗНЗ з українською мовою навчання. 3 клас 2014
Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою. 3 клас 2016
Літературне читання. 3 клас. ІІ сместр Н. О. Ковальчук, А. І. Настенко 2013
Математика. 3 клас. ІІ семестр (за підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка) М. О. Володарська 2014
Уроки музичного мистецтва. 3 клас. О.Лобова 2014
Інформатика. 3 клас (за підручником Г. В. Ломаковської, Г. О. Проценко, Й. Я. Ривкінда, Ф. М. Рівкінд) Білецька О. Л. 2015
Українська мова. 4 клас. І семестр (за підручником М. С. Вашуленка, С. Г. Дубовик) Володарська М. О., Мазурок Г. П. 2015
Англійська мова. 3 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О.Карпюк) Гандзя 2013
Інформатика. 3 клас. За підручником Коршунової, Н. Баннк 2013
Літературне читання. 3 клас. І семестр (за підручником О. Я. Савченко) Ковальчук Н. О., Настенко А. І. 2014
Математика до підручника  Богданович Володарська 1 семестр 2014
Математика до підручника  Рівкінд Володарська 1 семестр 2014
Уроки музичного мистецтва у 3 класі. О. Лобова 2014
Усі уроки образотворчого мистецтва. 3 клас (за підручником Калініченко, Сергієнко). Н.Чєн 2014
Основи здоровя Володарська до Гнатюк 2014
Природознавство Володарська до Гільберт
Природознавство Володарська до Грущинської

Русский язык. 3 класс. I семестр. Интегрированное обучение чтению и письму. (по учебнику И. Н. Лапшиной, Н. Н. Зорьки) Н. А. Букреева, 2014
Русский язык. 3 класс. IІ семестр. Интегрированное обучение чтению и письму. (по учебнику И. Н. Лапшиной, Н. Н. Зорьки) Н. А. Букреева, 2014
3 Трудове навчання Толмачева до Сидоренко
Усі уроки української мови. 3 клас Володарська М. О., Настенко А. І., Пілаєва О. М. 2014
Усі уроки математики. 3 клас Володарська М. О
Я у світі Володорська до підручника Бібик 2014

0

5

http://s3.uploads.ru/t/ps1e5.jpg

4 клас

Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою. 4 клас 2016
Я у світі: конспекти до підручник  для 4 класу (О.В. Тагліна, Г.Ж. Іванова) 1 чверть
Я у світі: конспекти до підручник для 4 класу (Бібік) 1 чверть
Методические рекомендации (конспекты) Литературное чтение Джежелей 1 чв
Літературне читання. 4 клас. ІІ семестр (за підручником О. Я. Савченко) Н. О. Ковальчук
Методические рекомендации к учебнику Литературное чтение 4 класс Джелей 2015
Літературне читання. 4 клас. І семестр (за підручником В. О. Науменко). Ковальчук Н. О., Настенко А. І. 2015
Літературне читання. 4 клас. 2 семестр (за підручником В. О. Науменко). Ковальчук Н. О., Настенко А. І. 2015
Літературне читання. 4 клас. 1 семестр (за підручником В. О. Савченко). Ковальчук Н. О., 2015
Літературне читання. 4 клас. ІІ семестр (за підручником О. Я. Савченко) Н. О. Ковальчук
Англійська мова. 4 клас (за підручником О. Карп’юк) Мій конспект Ґандзя І. В.  2015
Англійська мова. 4 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О. Д. Карп’юк). Мясоєдова Т.В. 2010
Англійська мова. 4 клас (за підручником А.Несвіт) Мій конспект Ґандзя І. В.  2015
Інформатика до підручника Корнієнко. 1 чверть
Математика Володарська до Богданович 1 семестр
Математика Володарська до Богданович 2 семестр
Математика Скворцова Онопрієнко 1 чвеерть
Основи здоровя Володарська до Гнатюк
Основи здоровя Володарська до Бех
Фізична культура. Ільницька

Українська мова. 4 клас. IІ семестр (за підручником М. Д. Захарійчук, А. І. Мовчун) Володарська М. О., Мазурок Г. П., Пілаєва О. М. 2015
Українська мова. 4 клас. I семестр (за підручником М. Д. Захарійчук, А. І. Мовчун) Володарська М. О., Мазурок Г. П., Пілаєва О. М. 2015
Українська мова. 4 клас. І семестр (за підручником М. С. Вашуленка, С. Г. Дубовик) Володарська М. О., Мазурок Г. П. 2015
Українська мова. 4 клас. ІІ семестр (за підручником М. С. Вашуленка, С. Г. Дубовик) Володарська М. О., Мазурок Г. П. 2015

План виховної роботи 4 клас 2011

Я у світі Володарська до Гнатюк
Трудове Кравцова до Веремійчик
Русский язык Уроки  Самонова

Розгорнуте календарне планування "Літературне читання" за підручником Кочергіна, Коваль
Розгорнуте календарне планування "Літературне читання" за підручником О.В. Джежелей, А.А. Коваль

0

6

[ex]Матеріали знаходяться на стадії додавання. Можете залишати коментарі, якщо щось потрібно терміново[/ex]

0

7

Посібники різні для початкової  школи

Нові сценарії улюблених свят 1-4 класи. Федорченко Т.А.
Батьківські збори в початковій школі. Сухарева Л. С.
Класні години 1-4 класи Даніліна І.В.
Уроки етики. 1-4 класи. О.О. Кулик
Елективний курс «Читання». 1–4 класи Блискун М. А. 2011
Домашній помічник з української мови та читання (довідник) 2011
Домашній помічник з російської мови та читання (рос) (довідник) 2011
Країна знань. Курс підготовки до ДПА
Країна знань. Довідник учня початкової школи
Країна знань. Довідник молодшого школяра
Співпраця батьків та вчителя початкової школи Козіцька М. П
Розвиток діалогічного мовлення засобами інсценізації 1- 4 клас Медведь Н. М.(програма та конспекти  спецкурсу «Ляльковий театр»)
Дидактичні та інтелектуальні ігри на уроках укрмови 2-4 кл
Батьківський всеобуч. Матеріали для роботи з батьками учнів 1–4 класів частина 1 Вовчук І. С., Петік Ю. О.
Методика навчання української мови в почшколі Вашуленко
Трударик. Практичний матеріал до уроків трудового навчання
Вчимося писати й говорити правильно. Поради логопеда. Сєдих Н. О.
Закохуємо в книгу Заняття гуртка у 1–4 класах
Вивчаємо словникові слова лекго. 1-4 класи. Кравцова

0

8

9

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Конспекти, методична література і т.д. » 00000000 Конспекти та посібники для початкової школи 0000000

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz