Рады будем выслушать Вас по всем вопросам, советам, пожеланиям в этой темке...
нет ссылки - пишите, что-то очень понравилось - пишите, что-то не так - тоже пишите. И так далее.....
маленькая просьба - бросайте ссылку на страницу материала...
Бажання батьків - розумна дитина |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » СКРИНЬКА ВИКОНАННЯ БАЖАНЬ » Все вопросы сюда
Рады будем выслушать Вас по всем вопросам, советам, пожеланиям в этой темке...
нет ссылки - пишите, что-то очень понравилось - пишите, что-то не так - тоже пишите. И так далее.....
маленькая просьба - бросайте ссылку на страницу материала...
Папки-ширми ось тут є сама остання "Зима. Зимові свята" Дякую.
цього користувача давно не було у нас... спробую написати на пошту.
Українська мова 3 клас видалена.відновіть,будь ласка,якщо можна. дякую
Українська мова 3 клас видалена.відновіть,будь ласка,якщо можна. дякую
це що підручник? конспекти? зошит?
дайте посилання на матеріал
був матеріал про зубки (салатова папка з віршиками). тепер не бачу. допоможіть знайти.
був матеріал про зубки (салатова папка з віршиками). тепер не бачу. допоможіть знайти.
Плакати, стенди, стінгазети, куточки...
отакий є
Дуже давно були у вас матеріали з укр.мови (правила) про речення, про частини мови і тп. формат А4 на голубому фоні заголовки темно-сині. було декілька папок одного автора. тепер не можу знайти. підкажіть в якому розділі.
Знайшла. Але якщо можна відновіть ссилки на турбобіті "Текст" і "Речення" Довідник-пам'ятка молодшого школяра від StaruШка буду дуже вдячна
Знайшла. Але якщо можна відновіть ссилки на турбобіті "Текст" і "Речення" Довідник-пам'ятка молодшого школяра від StaruШка буду дуже вдячна
перезалила
перезалийте ще будьласка Розтяжка "Козацькому роду нема переводу" Розтяжки, написи (українською та російською) Дякую!!!
перезалийте ще будьласка Розтяжка "Козацькому роду нема переводу" Розтяжки, написи (українською та російською) Дякую!!!
вже....
Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » СКРИНЬКА ВИКОНАННЯ БАЖАНЬ » Все вопросы сюда