/script/script

Бажання батьків - розумна дитина

Объявление

Хто шукає - той знаходить!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Різні різності))))))))))) » Куди мені можна звернутися з питання реєстрації домену ua?

Куди мені можна звернутися з питання реєстрації домену ua?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Дівчатка, підкажіть мені, будь ласка, куди мені можна звернутися з питання реєстрації домену ua? Хочу відкрити сайт свого маленького навчального центру.

0

2

Я торік вирішувала таке саме питання, як у вас, і зрештою за допомогою дуже досвідченого системного адміністратора я обрала цей ресурс, де мені зареєстрували домен ua https://rx-name.ua/domains/tld/ua . Сисадмін аргументував свій вибір тим, що лише на цьому ресурсі дають абсолютно всі гарантії надійності домену.

0

3

Дякую за рекомендацію, Горда, швидше за все я сюди і звернуся щодо придбання домену. І ще, скажіть, на цьому ресурсі технічна підтримка цілодобова? Це для мене важливий момент.

Отредактировано Tasya (2022-02-17 11:05:49)

0

4

Нема за що, Tasya. І так, це один із небагатьох інтернет ресурсів України, де технічна підтримка працює справді цілодобово, а не тоді, коли сама хоче.

0

5

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Різні різності))))))))))) » Куди мені можна звернутися з питання реєстрації домену ua?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz