/script/script

Бажання батьків - розумна дитина

Объявление

Хто шукає - той знаходить!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Різні різності))))))))))) » Син не тягне по математиці

Син не тягне по математиці

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Мій син вчиться в ліцеї в другому класі. І я вже почала помічати, що він не зовсім тягне з математики. Не хочу втрачати момент і вже почала замислюватися про те, як мені поступити, найняти репетитора, щоб він позанимался з сином з математики або відправити його на курси? І ще, хто підкаже, чи реально, для себе знайти ГДЗ з математики для 2 класу Листопад?

0

2

Я б на вашому місці репетитора найняла, так як індивідуальні заняття в спокійній обстановці сприяють швидкому закріпленню необхідної інформації.

0

3

Щоб ви не сказали, мої діти на курси по математиці ходили. У групі було 10 дітей, і вони отримують одні п'ятірки. Так що потрібно судити тільки по дитині, де йому буде краще займатися.

0

4

Раніше ніяких курсів не було, і хто сам працював з дітьми, хто репетитора наймав. Але як то нормально вчилися, в результаті здавали всі іспити, і потім нормально в інститут надходили. Зараз діти сильно розпещені. Та й карантин цей підкосив бажання вчитися. А взагалі по вашого запитання про ГДЗ з математики 2 клас Листопад, можете подивитися їх, скажімо, тут https://bit.ly/3jkCo6M

Отредактировано Влюбленная (2020-10-01 11:23:23)

0

5

Вы здесь » Бажання батьків - розумна дитина » Різні різності))))))))))) » Син не тягне по математиці

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz